Peste 10 ani experienta in TERMOPANE

 

Fabrica termopanelor va ofera solutii nu doar termopane.

Suntem o firma de termopane specializata in productia de profile PVC cu geam termopan ce ofera solutii complete si avantajoase pentru locuinta dumneavoastra sau alte tipuri de spatii.

Avem experienta de peste 10 ani in domeniu productiei de ferestre si usi de interior sau exterior din PVC cu geam termopan, astfel ca ne-am adaptat celor mai complexe si pretentioase cerinte si am finalizat, de-a lungul timpului, toate proiectele lansand in urma clienti multumiti. Ne dedicam in totalitate proiectelor noastre, suntem flexibili si gasim de fiecare data solutii avantajoase pentru clientii nostri.
Lucram cu cei mai cunoscuti furnizori si  Brand-uri la nivel international, respectam standardele de calitate si oferim garantie pentru lucrarile noastre.

Suntem una din cele mai apreciate firme de termopane in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu reprezentata de o echipa de specialisti in domeniu, bine informati, meticuloasi, dedicati si entuziasti, iar dorintele clientilor au intotdeauna o solutie favorabila, fie ca vorbim de o lucrare mica: usi de interior, usi de exterior, executia de balcoane din termopan, ferestre, usi culisante sau de lucrari mari: precum executia de termopane pentru blocuri de locuit sau cladiri de birouri sau chiar case si vile.

Serviciile oferite de Fabrica Termopanelor sunt grupate astfel:
  • Executia de profile PVC cu geam termopan. Ferestre, Rulouri, Plase insecte, Rolete, Jaluzele verticale, Usi standard, Usi glisante, Usi de garaj. Punem la dispozitie clientilor nostri o gama variata de profile de la cele mai cunoscute Brand-uri: Veka, Gealan Salamander, Rehau, Otto Richter, Weiss;
  • Elemente de feronerie: Roto, RGP, Siegenia;
  • Consultanta gratuita pentru identificarea necesitatilor;
  • Deplasare si montaj inclus in pret;
  • Suplimentar, amabilitate si rabdare pentru toti clientii.